DiSite Ads

Een kopschot, ook wel tussenschot genoemd, is een scheidingswand voor de achterbank van je auto. De wand scheidt de bestuurderskant van de laadruimte in de auto. De comfort wanden bieden verschillende voordelen voor bedrijfsauto’s en werkbussen. Wij leggen de vijf belangrijkste voordelen voor je uit.

Veiligheid

Een van de belangrijkste voordelen van een kopschot is dat het meer veiligheid biedt in een bedrijfswagen. Het scheidt namelijk de bestuurderskant met de kant van de laadruimte. Hierdoor is het risico op letsel door losliggende materialen en gereedschappen veel kleiner. Wanneer er een noodstop wordt gemaakt, voorkomt een kopschot dat deze materialen niet in de bestuurderscabine terechtkomen.

Betere bus inrichting

Een kopschot helpt bij het optimaliseren van de ruimte in een bedrijfswagen. Het helpt om materialen en gereedschappen, georganiseerd op een plek te houden. Zo blijft de laadruimte overzichtelijk en opgeruimd en kun je snel vinden wat je nodig hebt, wat een hoop tijd bespaart.

Geluidsisolatie

De scheidingswand heeft ook als functie om geluid te dempen. Draaiende motoren of rinkelend gereedschap kunnen een hoop geluid maken tijdens het rijden. Doordat het geluid door de wand gedempt wordt, is het voor een bestuurder een stuk prettiger om te rijden.

Goede temperatuurbeheersing

Doordat je de laadruimte scheidt van de bestuurdersruimte, is de temperatuur makkelijker te reguleren. Ongeacht wat de omstandigheden in de laadruimte zijn. Dit is vooral handig als je goederen in de laadruimte hebt staan die de temperatuur beïnvloeden. 

Professionele uitstraling

Een kopschot geeft de auto een professionelere uitstraling. Dit kan klanten en opdrachtgevers een positieve indruk geven van jouw als bedrijf. Een goed georganiseerde en veilige werkbus of bedrijfsauto straalt professionaliteit uit, wat kan bijdragen aan het vertrouwen van klanten in jouw bedrijf.

Een kopschot biedt dus meerdere voordelen voor onder andere werkbussen. Het reguleert de temperatuur, dempt overmatige geluiden en geeft een professionele uitstraling. Als je overweegt om een kopschot aan te schaffen, laat je dan adviseren door TransCare. Zij geven het juist advies op basis van jouw specifieke behoeftes.

DiSite Ads

Geen reacties gevonden!